Güncel Yazılar

Oyunlar

Aksiyon Oyunları

Yarış Oyunları

Uygulamalar

Cuma, Eylül 26, 2014

Güncel Asfalt Asphalt Overdrive 1.0.0k APK

Asfalt Overdrive California "yeni 80'ler" sürümü heyecan verici bir oyun kümesi polisleri atlatmak için size meydan. 7 farklı misyonu türleri Challenge kendinizi: Polisler, yenilgi patronlar Escape, engelleri önlemek ve size yarış sırasında etkileyici stunts gerçekleştirmek. Southern California muhteşem otoyollar boyunca hızlı sürücü ve gerçek zamanlı aydınlatma ve parçacık efektleri çarpıcı görseller ile Lamborghini Countach ve Ferrari Testarossa gibi kurnazca bir retro "yeni 80'ler" atmosferinin tadını olacaktır.

Asfalt Overdrive, ayrıca diğer oyuncular katılabilir ve Facebook ve Google+ gibi sosyal web sitelerine bağlayarak zaman gecikmeli turnuva oynamak. Sen sınırlı zamanı, haftalık meydan, çete ve lig olayları oynamak ve liderler kendi ilerleme izleyebilirsiniz.

Asphalt Overdrive
Gameloft'un son giriş oynamak için çok eğlenceli ve Asfalt 8. yeni ve ilginç yönlere içine koşu türü bir tür iter bir oyun daha az sinir bozucu. Bazen sadece eğlence ve stres-basit bir ücretsiz uygulama istiyorum. İşte bu, ve tüm tek elle portre modunda oynadı. Biraz zaman öldürmek ya da sadece eğlenmek için mükemmel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Designed By